Makkelijk geld verdienen?

Makkelijk geld verdienen, wie wil dat niet? Veel mensen komen aan het eind van de maand geld te kort en gelukkig bestaan er naast het werken voor een werkgever verschillende mogelijkheden om wat bij te verdienen. Dit geld kun je zien als een aanvulling op je gewone salaris, waarmee je bijvoorbeeld onverziene kosten kun dekken of waarvan je een keer extra op vakantie kunt. Maar in sommige gevallen kun je zelfs minder gaan werken of je baan zelfs volledig opzeggen. Maar welke mogelijkheden zijn er om makkelijk geld te verdienen?

Online geld verdienen populair!

Online geld verdienen is misschien wel de meest populaire manier om makkelijk geld te verdienen. Door het internet zijn er veel nieuwe inkomstenbronnen ontstaan en er zijn dan ook veel succesverhalen te horen van mensen die maandelijks flinke bedragen binnenhalen van achter hun computer. Hieronder bespreken we de meest populaire methoden van online geld verdienen.

Geld verdienen met een eigen webshop

Een leuke manier om geld te verdienen is het opzetten van een eigen webshop. Denk aan het verkopen van babykleding, sieraden, elektronica of zelfgemaakte producten. Dankzij het internet kun je mensen door heel Nederland bereiken en alles kan eenvoudig via de post worden verstuurd.

webshop

Geld verdienen via Marktplaats

Heb je geen tijd om een webshop op te zetten of weet je niet hoe dit moet? Dan kun je ook gebruik maken van marktplaats.nl om je producten te verkopen. Dagelijks bezoeken maar liefst 2,1miljoen mensen de website, op zoek naar misschien wel jouw producten.

Geld verdienen met Adsense

Heb je een eigen website, dan kun je eenvoudig wat bijverdienen door het vertonen van advertenties. De makkelijkste manier hiervoor is door het gebruik van Google Adsense. Je hoeft hiervoor alleen maar een stukje code op je website te plaatsen, waarna er op deze plek automatisch advertenties worden getoond. Je krijgt betaalt per click op een advertentie, je totale reclame-inkomsten hangen dus voor een groot deel af van het aantal bezoekers op je website.

Geld verdienen met affiliate marketing

Met affiliatie marketing kun je geld verdienen door online een bepaald product te promoten. Dit kan via een eigen website, maar ook via bijvoorbeeld social media. Klikt iemand op jouw link (met daarin jouw affiliate id) en schaft deze persoon vervolgens het product aan, dan krijg jij hiervoor een bepaald bedrag uitgekeerd als beloning. Om te starten met affiliatie marketing dien je je aan te melden bij een affiliate netwerk. Bekende Nederlandse affiatenwerken zijn onder andere:

Geld verdienen door te bloggen of te vloggen

Vind je het leuk om stukjes te schrijven of sta je graag met je gezicht voor de camera én heb je aardig wat volgers opgebouwd? Dan kun je ook eenvoudig geld verdienen met bloggen of vloggen, door tegen betaling een bepaald product of merk onder de aandacht van je doelgroep brengen kun leuk bijverdienen.

Geld verdienen met enquêtes invullen

Wist je dat je ook geld kunt verdienen door online enquêtes in te vullen? Veel bedrijven zijn namelijk benieuwd naar jouw mening en zijn dus bereid om hiervoor te betalen! Door je in te schrijven bij een onderzoeksbureau krijg je eens in de zoveel tijd een enquête toegestuurd. De vragen kunnen over van alles gaan:  een specifieke dienst of product, jouw idee bij een bepaald merk of jouw mening over een nieuwe reclame. Tip: schrijf je in bij verschillende websites zodat je meer enquêtes ontvangt! Enkele websites waar je je kun aanmelden zijn:

Geld verdienen met spaarprogramma’s

Naast enquêtes invullen kun je ook geld verdienen door het deelnemen aan spaarprogramma’s. Hierbij verdien je punten door het lezen van mailtjes, het klikken op banners en soms zelfs met het spelen van spelletjes. Veel bedrijven willen hun advertenties namelijk graag laen zien aan hun doelgroep, in dit geval ‘jij’ dus. Door de reclames te bekijken of door op hun banner te klikken spaar je punten, welke kunnen worden omgezet in geld of in korting op bepaalde producten. Voorbeelden van websites waarbij je je kunt aanmelden zijn:

Pssst, waarop wil jij besparen?!