Apps die je helpen geld te besparen

Smartphones hebben een hoop zaken in ons dagelijks leven makkelijker gemaakt, zo ook besparen! De volgende apps kun je gebruiken om aan het einde van de maand wat meer over te houden.

1. Hiiper

De app “hiiper” haalt iedere dag de prijzen en aanbiedingen van producten uit de grootste supermarkten op. Zo weet je precies waar je het goedkoopst je boodschappen kunt doen. Het is mogelijk om een boodschappenlijstje op te stellen, waarna de app aangeeft naar welke supermarkt je het best kunt gaan.

2. Goedkoop tanken met Jip benzine

Heb je een auto en wil je zo goedkoop mogelijk tanken? Gebruik dan de benzine widget van ‘Jip‘, deze app geeft aan waar je het minst kwijt bent voor een tankbeurt!

3. Scoupy

Met de app “scoupy‘ krijg je toegang tot digitale kortingscoupons. Door bij de kassa het scherm van je smartphone te tonen (met daarop een speciale code van Scoupy) krijg je direct korting! Deze korting kan een bepaald percentage van de prijs zijn, maar ook een gratis product.

4. Peerby

Heb je eenmalig een boormachine nodig, of misschien een boedelbak? Een hogedrukreiniger om de straat schoon te spuiten, of een geluidssysteem voor een verjaardagfeestje? Met Peerby zie je eenvoudig bij wie in de buurt je wat kunt lenen of huren!

Ben je op zoek naar andere manieren om geld te besparen? Bekijk dan ook zeker even onze bespaartips.